Vriendjespolitiek

www.pianospel.nl is de site van Marcel Manshanden, een vriend en collega van me. Hij zegt datti drieduizend unieke bezoekers per maand heeft. Niet dat het een wedstrijd is, maar mijn nachtrust zou toch aanzienlijk verbeteren als ik ook in die buurt kwam. Hij heeft namelijk een erg goede site. Ik kan het weten, want ik heb er veel van overgeschreven. Hij heeft zijn webpagina’s helemaal zelf gemaakt en hij geeft ook pianoles.

Als je in Amstelveen of in Amsterdam Oost woont en je hebt tien kilo overgewicht, neem dan les bij hem. Hij woont helemaal in Amsterdam in de Staatsliedenbuurt. Dat is inderdaad die buurt waarvan je geen idee hebt waar hij ligt omdat je terecht denkt dat het een rot eind fietsen is. Parkeren voor zijn deur? Vergeet het maar. Er is daar nauwelijks plek en de plekken die er zijn worden steeds meer in beslag genomen door de auto’s van thuiszittende werklozen.

Mocht het met die fietstocht niks worden, neem dan les vanuit je luie stoel. Marcel Manshanden geeft namelijk ook les via internet. Hoeft hij ook zijn bed niet uit. Je moet nog wel even hier klikken, maar dat lukt je denk ik wel. Het is meteen de eerste training voor je virtuele pianoles.

Marcel Manshanden

Psst: Hou er wel rekening mee dat Marcel goed is in schaken. Dus geen fratsen op de les, want hij zet je moeiteloos schaakmat met Bach.