Violist op uw feest

Bent u op zoek naar een violist of cellist voor uw feest, receptie, bruiloft, borrel of (kerst)diner? Dan bent u hier aan het goede adres. Mijn violist en ik spelen een uitgebreid repertoire van gezellige achtergrondmuziek. Van licht klassiek tot populair en het ligt allemaal goed in het gehoor.

Mocht er op de locatie geen piano aanwezig zijn, dan kan ik er een voor u huren. Ik kan ook mijn elektrische piano meenemen.

Hieronder een kleine selectie uit ons repertoire:

 • Massenet: Meditation
 • Monti: Czardas
 • Bach: Sarabande
 • Gluck: Largo
 • Handel: Bourree I & II
 • Mozart: Menuett
 • Scott Joplin: The Entertainer
 • Tartini: Andante Cantabile
 • Tartini: Andante Cantabile
 • Golterman:  Religioso, Fröhliches Spiel Traum, Idylle, Zum Tanze
 • August Nölck: Gavotte, Marionetten-Walzer, Bagatelle, Barcarole, Herbstblume, Märchen, Arabeske, Capriccietto, Gavotte und Musette.