CV

Ik stel me even voor: Ik studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Hans Dercksen. Ook volgde ik masterclasses bij Noël Lee en Naum Grubert. Daarna studeerde ik muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Gezien mijn interesse in de Russische muziek heb ik bijvak Russisch gedaan en mijn afstudeerscriptie ging over Russische muziek.

Ik speel graag samen met andere collega’s. Dat gaat als volgt: eerst verzinnen we een project en dan hebben we meteen een goede reden om aan het werk te gaan. U kunt zich opgeven voor de mailinglist, dan laat ik u weten wanneer en waar er concerten zijn. Momenteel werk ik veel samen met de celliste Christina Kellenberger. Op aanvraag spelen wij op huisconcerten of op feestelijke en plechtige gebeurtenissen. (www.muziekbijeenafscheid.nl)

Ik heb naast klassieke muziek ook een liefde voor taal en muziek en de combinatie daarvan. Zo werk ik samen met de dichter Jos Versteegen en de schrijver Gerard van Emmerik. Met zijn drieën verzorgen wij een literair programma waarin de gedichten en verhalen van Jos en Gerard worden afgewisseld met pianomuziek. Ik speel bestaande klassieke werken en wissel die af met eigen composities en improvisaties. De samenwerking met Jos Versteegen is begonnen met een benefietconcert voor de Anne Frank Boom. Die boom is inmiddels omgevallen, maar onze samenwerking staat nog overeind. Ik kan de boeken van Jos Versteegen en Gerard van Emmerik van harte aanbevelen. Na het lezen vond ik het altijd jammer dat ik ze uit had. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar hun volgende creaties.

Vanaf 2018 is mijn pianostudio gevestigd in Eefde, vlakbij Zutphen. Je kunt bij mij terecht voor pianoles, huisconcerten en live-uitvaartmuziek.


Pianoles aan huis in Gorssel – Pianoles aan huis in Zutphen – Pianolerares aan huis in Gorssel – Pianolerares komt bij u thuis in Warnsveld – Muziektheorie in Gorssel – Muziektheorie in Zutphen – Muziektheorie in Eefde – Noten leren lezen kinderen – Pianoles aan huis voor kinderen in Gorssel – Piano leren spelen? – Improviseren op piano – Improvisatieles in Gorssel – Improviseren op piano – Improvisatieles in Zutphen – Leren improviseren – Akkoordschema’s piano leren – Zelf liedjes schrijven – Samenspelen – Arrangementen voor amateurmusici – Eenvoudige muziek voor amateurs om samen te spelen