Floating Feather

Floating feather

Je wereld is nog gehuld in stilte, in het prille ochtendlicht zie je de eerste contouren van de tuin. Iets wits licht op: het kleine veertje volgt zachtjes de bewegingen van de wind.

Floating Feather Improvisation by the Dutch pianist/composer Tooske Hinloopen Silence, a gentle breeze and more silence. In the twilight there is a little white feather gently moving in the wind.

More music from Tooske Hinloopen on Spotify:

Geplaatst in Columns/Musicolumns | Reacties uitgeschakeld voor Floating Feather

Gentle Morning Stretch

Kleine improvisatie voor piano. Geschikt om naar te luisteren als je ’s morgens niet meteen je bed uit wilt komen. Veel luisterplezier!

Beluister Gentle Morning Stretch

Geplaatst in Columns/Musicolumns | Reacties uitgeschakeld voor Gentle Morning Stretch

Pearls for Piano

De laatste tijd begin ik de dag met een improvisatie. Om erin te komen is doe ik eerst wat improvisatie oefeningen. Ik heb ze verzameld in een map en kies daar dagelijks iets nuttigs uit om aan te werken.

Daarna hou ik een kleine zoektocht op de toetsen: waar heb ik zin in, waar hebben mijn handen zin in, wat klinkt mooi bij elkaar…

Dan zet ik mijn telefoontje neer aan de zijkant van het toetsenbord en spelen maar. Leve de techniek: binnen no-time staat het op YouTube. Titel verzinnen was het meest tijdrovend …

Geplaatst in Columns/Musicolumns | Reacties uitgeschakeld voor Pearls for Piano